Pages

Saturday, September 9, 2017

Weleda calendula baby cream



Dosta je dugo vremena prošlo od poslednje bebi recenzije, pa je vreme da to ispravim. Weleda liniju od nevena smo gotovo celu isprobali od kada se Tara rodila i rekla bih da će baš ova krema zaokružiti priču. Na kraju posta ostaviću vam linkove ka ostalim recenzijama. Krema za pelensku regiju je definitivno bila favorit ove i prethodne godine i potrošili smo sigurno 7-8 pakovanja. Ova o kojoj vam danas pišem je kremica koja se može koristiti i za telo i za lice, a mi smo je dobile na poklon u Weleda paketiću. Cena za pakovanje od 75 ml je oko 1000 dinara.




Dakle, iako uporedo koristimo losion za telo i kremu za lice iz linije sa belim slezom, ova 2 u 1 krema mi se učinila pogodnom za putovanja, pa je sa nama putovala i u Crnu Goru i u Italiju. Jedna mala tuba, zamenila je dve, tako da je ispunila zadatak na smanjenju prtljaga. Očekivala sam, svakako, kremu "težu" od losiona (posebno onog od belog sleza) i jedina briga koju sam imala jeste da ne bude previše masna po vrućinama. Međutim, već na prvom letovanju sam shvatila da sam bez potrebe brinula. Ona jeste jača od losiona, ali je bebinoj koži izuzetno prijala nakon sunčanja. Upija se veoma brzo, posebno ako uzmem u obzir to koliko masno deluje. Potrebna je mala količina, jer se fino razmazuje iako je prilično gusta. Ima prelep miris nevena, kao i cela linija. U Italiji je nisam mazala bebi svaki dan, jer je bila nemirna, ali se koža nije sušila između dva mazanja. Ono što je plus jeste što štiti i od komaraca, pa nisam morala da prskam nikakav sprej kada bih prethodno nanela ovu kremu. Za lice je potrebna trunčica, bukvalno! I tu je koža brzo upije, pa ne morate brinuti da se kosa ne ulepi i umasti.


Sastav možete videti iznad.
Iako smo se vratili sa letovanja, a jesen je na pragu, još uvek je koristimo jer nam se jako dopada. Trenutno joj je mažem na smenu sa losionom od belog sleza, o kom vam uskoro pišem. Kao i ostali Weleda baby proizvodi i ovaj je apsolutno ispunio (jako velika) očekivanja. 
Starih recenzija se prisetite na linkovima:

Da li ste probale Weleda proizvode za svoju bebu/ dete?
Pozdrav :)
  

No comments:

Post a Comment