Pages

Sunday, July 9, 2017

L'oreal Elseve: oil luxury hair care



Promenila sam dosta toga kada je nega kose u pitanju, pa ćete zato čitati malo više postova sa tom temom. L'oreal Elseve šampon i regenerator sam koristila godinama, prvo onaj roze, a potom crveni, za farbanu kosu. Nedavno su ova dva proizvoda bila na sniženju, pa sam odlučila da ih isprobam. U pitanju su dvofazni sprej i krema bez ispiranja obogaćeni uljima za negu kose. Moje utiske pročitajte u nastavku...



Sprej za kosu sam spominjala kada sam pisala o proizvodima koje sam nosila na letovanje (klik). Dakle, u pitanju je dvofazni sprej koji u sadrži ulja, a proizvođač obećava da ovaj eliksir hrani, zaglađuje i čini kosu mekom i sjajnom. Pored toga, omogućava i lakše rasčešljavanje kose. Ja se zaista mogu složiti sa svim ovim stavkama! Jako mi se dopada i to što se može nanositi i na mokru i na suvu kosu, a da je nimalo ne ulepi i ne oteža. Upravo to je i bio glavni razlog što sam ga nosila na letovanje- jednim proizvodom sam zamenila nekoliko i znatno uštedela na prostoru u neseseru. Iako mi se mnooogo dopada, sada ću prestati da ga koristim jer želim da ga nosim i u Italiju i mislim da će mi pola bočice biti taman, pa ne bih da ga potrošim do tada. Pre mora sam imala običaj da ga naprskam svaki dan na kosu, između pranja, kako bih je osvežila i jako mi se dopadao efekat koji je davao, kao i predivan miris.


Kreme za kosu bez ispiranja me ranije nisu privlačile, iz prostog razloga jer sam uvek imala vremena da maska odstoji na kosi koliko treba, pa čak i dosta duže. No, od kada imam bebu, jasno je da se vreme za ulepšavanje i negu više nego prepolovilo. Sada, čim vidim da se proizvod ne ispira ili deluje za par minuta, kupujem ga! Nakon oduševljenja Amika kremom, odlučih da probam ovu, prilično povoljniju. Iako smatram da Amika vredi svaki dinar, ni ova nije za potcenjivanje. Efekat nije toliko upečatljiv, ali mi kosa nakon nje izgleda identično kao kada nanesem masku. Miris je, kao i spreju, prelep, srednje je gustine i da biste je naneli samo na krajeve, nije potrebna velika količina. Ne koristim je pri svakom pranju već samo kada sam u žurbi i mislim da je za te situacije odlična. Ipak, kosu treba s vremena na vreme počastiti nekim jačim tretmanom ili maskom, pa bih je prepučila recimo jednom nedeljno.

Da li ste probale neki proizvod iz Elseve oil luxury linije?
Pozdrav :)

P.S. Na fejsbuku je u toku mini letnji GIVEAWAY, prijavite se!

No comments:

Post a Comment