Pages

Wednesday, May 3, 2017

Alverde 2 in 1 nail serum



Ponovo sam malo odmarala od pisanja, ali vreme je za novi post. Na fejsbuk stranici sam vam pre nekoliko dana pohvalila ovaj proizvod, a danas mi je palo na pamet da bih ga mogla malo detaljnije predstaviti. Ovo je stvarčica koju sam redovno koristila pre par godina, a onda ga neko vreme nije bilo na policama u DM-u. Nedavno sam ga ugledala, setila se koliko mi se dopao, pa sam ponovila kupovinu. Tačne cene se ne sećam, ali mislim da je oko 300 dinara. 
Moje utiske pročitajte u nastavku...




U pitanju je 2 u 1 serum za nokte, koji ja koristim pre svega za svoje zanoktice, koje neretko dođu u teško stanje (jer ih grickam u trenucima stresa- odvratna navika, znam). Znači, nije da ostatak sa noktiju utrljam u kožu okolo, već ga nanosim direktno na zanoktice, čak i kada su mi nalakirani nokti. Naravno, najčešće ga nanosim na oba područja pre lakiranja, ali samo hocu da naglasim da mi je on broj 1 konkretno za zanoktice. 

Ima instant dejstvo, što ćete videti na slikama ispod.
(klikom možete uvećati sliku i videti preciznije)


Vremenski razmak između prve dve slike je par minuta, a onda sam nanela serum još jednom pa je treća slika nastala nakon sušenja kose, oko 15 minuta kasnije. Uglavnom je za razne kreme koje sam probala bilo potrebno bar nekoliko dana da bih videla pomak. Ovde to nije slučaj, pa su rezultati tu već nakon par minuta. Zato obožavam ovaj serum. Srećom, pa sam se setila da sve uslikam kada su mi zanoktice bila užasne pre nekoliko dana, jer bez slika mislim da post ne bi bio potpun. 

On u sebi ima perlice jojobe. U sastav ulaze kofein, ekstrakt koprive, alge i proteini svile koji jačaju površinu nokta, dok aloe vera hidrira zanoktice. Preporučuje se upotreba par puta nedeljno. Kada se nanese, on se upija momentalno, tako da ne morate brinuti jer je formula potpuno nemasna.

Mislim da slike i to što je ponovljena kupovina u pitanju dovoljno govore! Ovo je zaista fantastičan proizvod.

Kako vi rešavate probleme sa zanokticama?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment