Pages

Wednesday, April 19, 2017

Empties #34



Danas vam predstavljam samo jednu od tri kese sa praznim bočicama. Jasno je da bi jedan post bio predug i meni za pisanje prenaporan, pa sam odlučila da ga podelim na više delova. O nekim proizvodima sam već pisala recenzije, pa je ovo prilika da vidite da li mi se mišljenje u međuvremenu promenilo. S druge strane, pisaću i o stvarčicama koje iz nekog razloga nisu dobile prostora na blogu, pa ću ih sada u kratkim crtama opisati. 




La Roche- Posay micelarna voda je, kao što mnoge od vas već znaju, meni ubedljivo najdraža. Oni su sada izbacili nove verzije, a nadam se da je ova, originalna i dalje u ponudi. Kao apsolutni favorit par godina za redom, naravno da je bila predmet zasebne recenzije još pre dve godine (klik). Zaista nisam probala bolju još uvek!

Estar serum je takođe jedan od mojih favorita, a svojevremeno je bio i najbolji. U međuvremenu sam probala neke druge, koji mi još više prijaju, ali ostajem pri tome da je Facial Drops serum najbolji u drogerijskoj cenovnoj kategoriji. Obavezno probate ako tražite povoljan, a kvalitetan serum za hidrataciju lica.

Amika krema za kosu koja se ne ispira je nedavno recenzirana (klik) i stojim iza svake reči napisane u tom postu. Definitivno planiram da kupim veliko pakovanje, a ovo malo planiram da poklonim jednoj od vas u nekom narednom nagrađivanju!

TePe Supreme četkica za zube je bila u prethodnim favoritima godine, pa je jasno da je obožavam. Recenziju možete pročitati klik. Meni je ova trajala četiri meseca i naravno da sam ponovila kupovinu. Roditeljima sam takođe kupila TePe četkice i oduševljeni su, tako da smo svi prešli sa Curaprox na TePe.


Top Ten Propanthen sprej sam koristila kada mi je koža glave iziritirana, kako bi se smirila. Miris mi se nije dopao, kao ni to što je lepljiv, pa može da se koristi samo direktno pred pranje kose. No, radio je dobar posao, pa smo se dugo družili. Nije skroz potrošen, ali mu je istekao rok pa se rastajemo. Na pakovanju piše da može da se koristi i za problematičnu kožu lica, ali se ja lično ne bih usuđivala baš zbog prejakog mirisa (nekako mi to nije za osetljivu, problematičnu kožu).

Angel Therapy mini šampon sam dobila od njih na poklon prilikom jedne kupovine. Zaista, nije mi ništa posebno, posebno ako uporedim sa njihovim maskama za kosu koje sam volela. Privlači me mleko za rasčešljavanje koje imaju u ponudi, pa njega možda probam u budućnosti.

Lovea šampon sam kupila u Aleksandru. Prvi pokušaj korišćenja je propao jer sam zbog opadanja kose nakon porođaja bila prinuđena da koristim specijalne šampone. Nakon nekog vremena počela sam ponovo da ga koristim i dopao mi se. Slabije peni, blago miriše i prilično je kremast, pa više podseća na balzam nego na šampon. Sve u svemu, zadovoljna sam!


Natura Siberica plava pasta za zube je bila u godišnjim favoritima, pa sam odlučila da isprobam i druge. Ovom sam takođe bila zadovoljna, ali mi je ipak plava draža jer pruža neverovatan osećaj svežine. No, ova zauzima drugo mesto, što nimalo nije loše. Kupila sam još dve nove koje ću isprobati čim potrošim Weledinu, o kojoj vam uskoro pišem.

Petal Fresh piling za telo sam kupila na iHerb-u. Pakovanje je prilično veliko pa mi je trajao baš dugo. Na prvi pogled je delovao preblago, jer izgleda "pihtijasto" sa sitnim, retkim zrncima. No, u dodiru sa vodom prelazi iz gelastog u kremasto stanje, a zrnaca ima puno više nego što deluje. Mirše na kokos, ali blago, prirodno. Konačan utisak je da je više nego zadovoljavajući, meni koja volim baš jake pilinge.

Top Ten losion za posle sunčanja je ostao od leta 2015. pošto prošlog leta nisam išla na more zbog bebe. Rok mu je istekao, pa ide u smeće iako nije do kraja potrošen. Zaista je bio prijatno iznenađenje- lagan, a hranljiv, lepog mirisa, brzoupijajući i jako pristupačan!

Balea uljani losion za telo je za zimu "must have". Iako mi njihovi losioni uglavnom slabije neguju, ovaj je sušta suprotnost. Zaista odlično hrani kožu a miriše božanstveno! Svake godine izbace neku varijaciju na tu temu, a ovaj je bio svaršen!


Iako sam ranije dosta kupovala Essence nedavno sam shvatila da trenutno posedujem samo jedan karmin (koji inače obožavam). Ovo su poslednji proizvodi, sa kojima se takođe opraštam. Ni sama ne znam koliko godina ih imam, pa se utisaka ni ne sećam. Znam da mi je maskara bila solidna za svaki dan, dok vodootporni top coat nisam ni probala jer nemam naviku da se šminkam kada idem na kupanje. Kremasto rumenilo je bilo lepe boje, ali je blatnjavilo kada pokušam da ga nanesem na lice.

Aura korektor sam jako volela i koristila sam samo njega godinu dana. Potrošen je i mogu da kažem da je za tu cenu odličan. Sada imam Maybelline kog nema kod nas, a planiram da probam i čuvenu Catrice kamuflažu. 

Jeste li probale nešto od ovoga?
Pozdrav :)

2 comments:

  1. Isprobaj Essence The False Lashes maskaru the Volume&Curl ima oznaku, odlicnaa je <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vec imam 2 nacete, 2 nenacete i neke na WL :) Kud cu sa tolikim maskarama haha...

      Delete