Pages

Monday, February 20, 2017

Clinique All About Eyes rich



Odmah nakon posta sa dnevnom okoloočnom negom, tu je recenzija kreme koju koristim u istu svrhu noću. U pitanju je HE kremica brenda Clinique koji se može naći u Sephori. Međutim, iz nepoznatog razloga cena ove kreme kod nas je oko 7000 dinara, dok je u inostranstvu ona značajno niža i košta oko 30 evra. Ja sam svoj primerak kupila preko sajta Strawberrynet kada je bila na sniženju, za 32 evra, u oktobru. 
Sa korišćenjem sam počela oko Nove godine, pa je vreme da vam prenesem utiske...




Dolazi u staklenoj mat posudi u standardnoj količini od 15 ml. Iskreno, više volim tube iz higijenskih razloga, ali ne mogu da poreknem da je pakovanje preslatko. Možete birati između obične verzije, koja je laganija gel kremica i ove "rich" koja je namenjena onima sa nešto suvljom kožom oko očiju. Moja koža nije naročito suva, ali kako sam od starta nameravala da ovu kremu korisitim kao noćnu opredelila sam se za drugu, jaču verziju. Mislim da nisam pogrešila, a u nastavku ćete videti i zbog čega...


Sama krema je svetle boje kajsije, nema nikakav miris i nanosi se prstom. Tekstura joj je gotovo pa penasta i dovoljno je samo dotaći površinu proizvoda prstom kako biste "pokupili" proizvod, pa se veeeoma sporo troši. Ja je koristim mesec i po dana i tek nedavno je počelo da se vidi udubljenje. Naravno, ko je koristi dva puta dnevno, brže će je i potrošiti, dok ovako mislim da će sigurno potrajati 6 meseci, koliki joj je i sam rok trajanja. Kada se nanese deluje gusto i jako, ali ne masno, jer to ona i nije. Mislim da bih komotno mogla da je koristim i ujutru. Koža oko očiju ni nikada ranije nije bila ovoliko nežna i glatka, a čini mi se i da deluje protiv nadutosti, mada mislim da bih tu bolje efekte videla kada bih je koristila dva puta na dan. Ona neverovatno dobro hrani kožu i rezultat se i te kako vidi ujutru! Definitivno mislim da je ovo najbolja krema koju sam do sada koristila i do tog zaključka sam došla već na početku našeg druženja. Zaista je sa razlogom jedna od najpopularnijih na svetu!


Deo sastava (početak) možete videti na slici iznad. Sam sastav je predugačak, pa sam slikala samo sastojke koji se nalaze u najvećem procentu.

Biću loša blogerka jer sam odlučila da više ne eksperimentišem sa okoloočnim kremama i koristim samo ovu Clinique. Naravno, sigurno da ću testirati još neke ako ih dobijem, ali ne planiram da sama ulažem novac u druge, jer sam pronašla "the one", onu pravu. 

Koji je proizvod vas oborio s' nogu na prvo korišćenje?
Pozdrav :)

No comments:

Post a Comment