Pages

Sunday, July 12, 2015

Aura absolute matte lip cream: 611 time for selfie



Ovaj ruž sam kupila pre izvesnog vremena i ni sama nisam sigurna zašto sam ga tek pre par večeri prvi put nosila na usnama. Jednostavno, zaboravila sam da ga imam, ali srećom, to se promenilo. Cene ovih tečnih mat karmina su oko 500 dinara i za taj novac dobijete 7 ml proizvoda. Dosta boja mi je privuklo pažnju, za sada imam dva, a na WL je bar još jedan...




U pitanju je tečni mat karmin, koji se prilično brzo suši u potpuno mat završnicu, koja izgleda kao da su vam bukvalno obojene usne, bez nagoveštaja o tome koliko ste slojeva naneli. Ja uglavnom nanesem jedan tanji sloj, kako bih lepo i precizno uokvirila usne, a potom drugi deblji sloj, kako bi se dobila ujednačena boja. Ukoliko idem negde gde ću dosta jesti i piti, preko drugog sloja, kada se potpuno osuši, utapkam još malo karmina za dodatnu trajnost. I zaista, on podnosi sve- hranu, piće i cigarete. Uopšte ne nestaje sa usana! Primetila sam samo blago povlačenje na centru usana, ali i ono je bilo jedva primetno, a nije ni zahtevalo dodatne popravke. Zaista sam prezadovoljna, toliko da bih slobodno mogla reći da mi traje na usnama duže od MAC retro mat karmina (nosila sam ovaj preksinoć, a MAC sinoć, pa mogu realno da uporedim).


Što se tiče same nijanse, bila je ljubav na prvi pogled. Nakon pregledanih milion recenzija i svočeva, nikad me nije ova boja posebno privukla, iako zaista mislim da imaju odličan izbor nijansi. Međutim, slučajno sam probala tester i ostala bez teksta! Ovo je jedna tamno crvena nijansa, ali sa malinastim podtonovima i zaista daje dozu elegancije! Mislim da odlično stoji nama plavušama, pa ga preporučujem svakoj od vas koja voli tamnije crvene karmine, koji su ipak malo drugačiji od klasičnih.

Koje su vaše omiljene Aura nijanse?
Pozdrav :)

6 comments: